dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 22 mars 2013 09:09

 

Ännu en solig och fin dag att gå till mötes. Det har varit en del sen förra fredagen då var jag på anställningsintervju med Skogsstyrelsen. Till veckan som kommer får jag besked om jag får någon tjänst hos dem eller inte så jag väntar med spänning på svaret. Tisdagkväll hade jag Tuperware visning hemma hos mig och det var trevligt och de har bra saker. Har även bytt vårdcentral denna vecka så det känns bra faktiskt....har funderat på det ett tag och under denna vecka tog jag det slutgiltiga beslutet att göra det. Det heter inte vårdcentral idag utan hälsocentral. 

Har kännt mig trött men det ger sig och vi går våren och sommaren till mötes så det känns härligt faktiskt. Ska ut i det fina vädret idag och uträtta lite ärenden, det är skönt att vara ute och ta sig promenader. Ska ta kameran med och se om jag får nå nya bilder det har varit som lite lugnt med det ett bra tag men det kommer  åter, det har varit så mycket annat ett tag så jag har bara inte haft tid med foto. Bilden jag lägger in är sen i tisdagskväll på tuperware visningen.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 11 mars 2013 19:11

Måndag och veckans första dag...undrar vart dagarna egentligen tar vägen för tiden går så fort. Har haft besvärligt med mitt eksem ett tag så jag har varit både i fredags och idag till Sunderby sjukhus för behandling med bl a enkomma bad...så nu ska jag fortsätta att gå på vårdcentralen. Ska imorgon på AF så få se vad som händer ska bli spännande och jag ser fram emot det. Taxi utbildningen är det också tänkt jag ska göra klart. Det har inte hänt så  mycket allt har sin gilla gång. Helgen var jag i stort sett hemma förutom när jag var ut på någon promenad. Måste börja ta bilder igen det är som om jag har haft det stilla ett tag det har varit så mycket annat som kommit i min väg. Lägger inte in någon bild i detta inlägg får göra det nästa gång.

 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 3 mars 2013 17:48

 

Sitter och lyssnar på musik på Spotify så här på söndagkväll och tankarna går till människor som jag mött och funderar hur livet gestaltat sig för en del . Vissa  finns kvar i mitt liv och andra inte antingen att de fallit ifrån detta liv eller att man skilts åt på olika sätt. Vissa har satt mer spår hos mig än andra och har en vrå i mitt hjärta och de är människor som har glatt mig genom livet på något sätt. Ibland önskar man att man kunde möta dem en dag bara för ett kort ögonblick men det är inte alltid det går men de som finns kvar hoppas jag att de har det bra och att de har förmånen att glädjas åt morgondagen. Vemodet kommer över en ibland när man tänker men så är det nog för alla.

Av Dagny Fjällström - 28 februari 2013 17:19

 

Idag har vi sista februari, vart tar tiden vägen. Vi har haft soligt och fint väder i några dagar med plusgrader men idag regnar det och jag såg att det kom lite snöflingor också.....trist med regnet och slasket. Skulle på stickningen ikväll som jag är med i men känner att jag orkar inte gå för jag är inte pigg men jag hoppas det ger med sig. Känner att jag behöver ta det lugnt idag så kanske jag är piggare imorgon. Det enda jag varit ut idag är en sväng på Svea konsum för jag behövde lite små prylar men dit och hem tar det bara några minuter. Ikväll blir det soffläge och titta på tv och kanske börja läsa på någon bok.

Av Dagny Fjällström - 26 februari 2013 15:48

 

Det har varit  och är ljuvligt väder idag. Jag har varit ut och uträttat det jag skulle på bl a vårdcentralen och folktandvården sedan hade jag tänkt ta en promenad i det fina vädret men kom ihåg bokrean så jag gick dit istället. Hade fått en promenad när jag gick till vårdcentralen / folktandvården och sen skulle jag hem också.

Köpte bl a boken Asyl av Liza Marklund jag gillar hennes böcker. Asyl är tydligen en fortsättning på boken Gömda som hon också har skrivit och även den boken  har jag. Har varit borta i flera timmar och  tiden går så fort när man är och ser på något. Var både på bokhandeln i Enter Gallerian och Coop Forum.

Av Dagny Fjällström - 23 februari 2013 15:31

 

Det var några dagar sedan jag gjorde ett blogginlägg så det är väl dags nu att skriva några rader i alla fall. Har inte hänt så mycket sedan sist men något har jag väl gjort. Målningen har jag varit på, varit ute och ätit och fikat, ena av gångerna var jag ut och åt med min dotter, stått med Oriflame på Coop Forum,  umgåtts med vänner och en hel del annat har det blivit. Har även varit på promenader och även så idag och det var riktigt skönt  ute. Sonen kom till Boden idag och det är roligt när han kommer för vi ses inte så ofta eftersom han bor och arbetar i en annan kommun. Idag har jag köpt biljett till Arja Saijonmaa när hon kommer hit till Boden den 13/4, hon är bra och jag ser fram emot att gå och lyssna på henne. Avslutar detta blogginlägg med att berätta att bilden som jag lägger in idag har jag gjort till svart/vitt på fotobloggen i en fotoutmaning så titta gärna in där också: dagnysfoto.bloggplatsen.se - ordlös lördag #46 svart/vitt vinter/kallt. Om någon undrar var bilden är tagen så är det i Sikfors Norrbottens län under 2012.

 

Av Dagny Fjällström - 14 februari 2013 10:13

 

Veckan går mot sitt slut redan torsdag...undrar vart dagarna tar vägen.

Igår var jag på AF och kollade av vad de hade men jag har mina planer och som de på AF vet om som jag inte tänker gå in närmare på nu. 

På kvällen var jag på målningen på Bodens Konstförening  hade inte tänkt gå men blev ändå att jag gjorde det för det blir annars ett för långt hopp till nästa gång jag går dit. 

Ska till tandläkaren idag och det ser jag inte fram emot för jag ska rotfylla en tand men vad ska jag göra för jag måste.

Ikväll ska jag på stickning som jag tänker vara med i....tycker om att hålla på med hantverk så jag ska följa med en av mina vänner dit. Sticka gör jag annars hemma men roligt att komma ut och träffa lite nytt folk.

Det är Alla Hjärtans Dag idag så jag önskar alla mina läsare och övriga en fin sådan.

 

Av Dagny Fjällström - 12 februari 2013 23:38

     

Klockan är mycket och jag tänkte skriva  lite om mina tankar innan jag lägger mig.....sitter och lyssnar på Spotify och funderar.  Funderar över livet i största allmänhet om vad som varit och vad som komma ska....över människor som man mött och skilts från på olika sätt, vissa har fastnat mer i ens minne än andra fast det kanske bara har varit för en kort stund man mötts. Det känns vemodigt mellan varven och tårar känns i ögonvråna men är ändå glad över livet och vad det har erbjudit mig. Jag har många goda vänner som jag träffar och  umgås med samt mina intressen. Trivs i min nya hemstad och jag ångrar inte flytten hit till Boden. Jag ser framåt och hoppas att jag har mycket glädje att möta ännu där framme i horisonten.

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se