dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 11 februari 2013 16:20

Snart är denna måndag över,  det är eftermiddag och vi går så sakta mot kväll. Har varit ut idag och det var soligt och fint,  verkligen skönt ute. Helgen har jag för det mesta varit hemma men på lördag var jag en sväng på stan och blev bjuden på lunch som verkligen var trevlig. Söndagen var jag på en promenad för att få frisk luft än att bara sitta inne. Idag har jag varit i kontakt med bl a AF och andra personer som jag kan ha nytta av i min framtid. Ska göra taxilegitimationen färdig som jag har påbörjat är det tänkt men det finns även annat som jag gärna arbetar med som jag har fått förslag på så det lät faktiskt intressant. Jag stänger inte dörrarna åt nåt håll utan de får stå öppna och på glänt så får jag se vad som händer i mitt liv. Taxi kan jag även arbeta med även om det skulle bli annat däremellan. Känner även att jag skulle vilja träffa någon som man kan umgås och göra något med även att kunna tala med som vuxna människor emellan. Bilden jag lägger in med sitt gungan på andra sidan under snön så tänker jag att få se om jag träffar någon som man kan sitta och gunga med där till sommaren när den kommer.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 8 februari 2013 17:26

 

Det är sen fredageftermiddag och det går mot kväll och helg. Jokkmokks vintermarknad är denna helg men jag ska inte åka på den, hade lust egentligen men det blir att jag är hemma i Boden. Vemodet finns inom mig för jag har tankarna som går och har mina funderingar om vad som finns där framme. Har varit på AF idag och behövde ha tag i min handläggare men hon var på möte så jag hoppas jag får tag i henne till veckan. Har lite grann kvar på taxiutbildningen så jag  hoppas på att bli klar med den inom kort. Det märks att vi går mot ljusare tider, det blir lite ljusare för varje dag som går. Bilden jag lägger in är tagen i Boden på ena av mina promenader och det är den s k "Elefantörat" på Brännastrand som syns på andra sidan vattnet.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 4 februari 2013 18:20

Ödet

Vi möttes i ungdomen

En enda kväll

Vi hade tänkt ses igen

Ödet ville annorlunda

Tankarna har gått ibland till dig

Undrat hur livet har gestaltat sig för dig

Kanske vi åter möts igen om ödet vill så


Skrivet av Dagny den 4 februari 2013

Av Dagny Fjällström - 2 februari 2013 23:25

     

Sitter och lyssnar på musik på Spotify och timmen är sen....sitter och  tänker och funderar vad livet har i beredskap bakom vägkrönet....vet ingenting om morgondagen men hoppas att finna något där framme vad det än är. Idag har jag varit på biblioteket och apoteket träffade även Inger så vi var på en promenad och pratade och det var roligt att träffa henne för det var ett tag sedan. Imorgon (söndag) ska jag på Square Dance som jag har börjat med i höstas måste återuppta mina intressen nu känner jag och även målningen som jag också har åsidosatt en tid. Har även lite andra planer så jag får se hur det blir med vad jag funderar på men jag återkommer om det. Ska avsluta detta blogginlägg med att berätta att bilden jag lägger in är tagen utanför Jokkmokk sommaren 2012.

Av Dagny Fjällström - 29 januari 2013 08:59

 

Ska försöka att komma igång med bloggandet igen, har saknat att blogga men ibland måste man låta annat komma före. Jag kommer igång riktigt först när jag är klar med taxiutbildningen men det är inte mycket kvar nu på den. Idag måste jag bl a till min handläggare på AF för ett samtal och jag hoppas hon har tid med mig idag för det är på mitt eget initiativ jag tar detta samtal. Sedan ska jag börja ta upp mina intressen igen och ska även försöka att börja med att prova att bowla och se om det är något för mig. Det är slutet av januari och tiden bara springer iväg men det är skönt att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går. Alla årstider har sin tjusning på sitt sätt. Rosorna på bilden som jag lägger in fick jag av min dotters pojkvän när jag fyllde år för några dagar sedan. 

Av Dagny Fjällström - 10 januari 2013 17:33

Jag tar bloggpaus ett tag från bloggen på grund av att jag läser och har några prov nu i Januari och känner att jag vill och måste ägna min tid åt det.  Men jag återkommer så fort jag är klar för jag vill inte sluta med blogandet för jag känner att jag mår bra av att få skriva. Önskar er en fin tid fram tills jag återkommer.

Av Dagny Fjällström - 3 januari 2013 13:08

   

Nu har vi ett nytt år och jag gör mitt första blogginlägg även på denna blogg idag på det nya året. 

Jag har lämnat det gamla bakom mig och ser framåt med glädje på detta nya år och kommer att ta till vara det som kommer att erbjudas mig under detta år i glädjeämen. Jag vet inte vad som finns där framme men någonting kommer det vet jag och jag är inte rädd för att möta det vad det än är. Ljuset har börjat att återvända det märks att dagarna blir ljusare och när solen kommer fram så lyser den så fint. Både igår och idag har jag varit ute på långpromenader och det är skönt att vara ute när det inte är alltför kallt........igår var det som blida och idag några grader kallare....men skönt var det ute.

Bilderna som jag lägger in nu är tagna idag på min vandring genom Boden.

Av Dagny Fjällström - 29 december 2012 14:10

 

Årets sista dagar har vi nu och 2012 har gått fort....det har varit mest glädje men klart att man har motgångar också men det har alla mer eller mindre.

 

Jag har haft mina sjukhusvistelser, drömmar  om livet och kärleken som jag mötte förra året vid denna tid men som inte höll.....är vänner idag och hoppas att det kommer att förbli så.

 

Har bott i min nya hemstad drygt ett år nu och jag trivs bra. Har många nya vänner som jag umgås med. Intresssen har jag nya också som jag kommer att utveckla mera. Jag kommer att prova på bowling...så då får jag se hur jag tycker om det men det ser roligt ut.... det blir ett av det nya jag tänker prova på under det nya året som vi inleder om några dagar. Kommer även att se om det finns annat som man kan göra som ger livet glädje och innehåll.

 

Har börjat på en utbildning som jag tänker genomföra och klara och det är en helt ny inriktning i arbetslivet för mig. För ett år sedan om någon sagt att du ska börja på taxi utbildningen så hade jag nog skrattat och bett dem sluta att driva med mig....men som sagt jag är inte rädd för att prova på något nytt...man måste våga här i livet och utmaningar är jag inte rädd för att ta de är till för att mötas och prova på.....

 

Trivs med livet gör jag för det mesta och 2013 ser jag framemot med glädje.

 

Som ljusets låga så brinner även livets låga för mig och jag tänker ta tillvara glädjeämnen som kommer i min väg och se framåt. 

 

Detta blir mitt sista blogginlägg 2012 så jag önskar alla Ett Gott Slut och Gott Nytt År.

 

 

 

 

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se