dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 4 januari 2014 20:35

 

Jag har tänkt blogga flera dagar men har stannat vid tanken men nu ska jag försöka mig på ett blogginlägg......2013 är till ända och det var ett bra år på sitt sätt med olika glädjeämnen. Klart det har varit tråkiga saker också som värken jag har fått strax före jul.....får se vart det slutar men remiss är skickad till röntgen. 

Julen var jag hemma med barnen och nyåret var jag till Öjebyn och firade in nya året med släktingar. 

Jag ser framåt och hoppas på ett bra 2014 och är nyfiken på vad som komma ska och jag hoppas kunna göra det jag har lust med bl a att bowla, gå på dans, vandra i skog och mark med mera.....men får se vad som händer och sker. Men jag går inte under för jag är en kämpe och det är jag glad för.....kan jag kanske inte göra vissa saker så får man söka sig nya vägar och det ser jag som en utmaning.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 24 december 2013 20:44

 

Sitter i fåtöljen framför tv:n och myser denna kväll.....känner mig smått trött men det ger sig. Jag och barnen har ätit och umgåtts idag.....sonen var ner hit till Boden och det är inte ofta vi ses när vi bor på olka orter......men alltid lika roligt när han kommer. 

Tankarna går / har gått till nära och kära som bor på olika håll och även till dem som inte finns bland oss något mer.

Önskar alla en fortsatt fin jul.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 15 december 2013 20:27

 

Tredje advent och inte långt kvar till jul. Denna helg på fredagkväll var jag på luciagudstjänst i kyrkan och igår var jag och tittade på julmarknaden som var i kyrkstugorna.....finns många fina hantverk. Bilden som jag läger in är från mitt bildarkiv från en tidigare julmarknad här i Boden sedan jag flyttade hit. Julen är en fin årstid med alla tända stjärnor osv men vi ska inte heller glömma de som inte har det så lätt en sådan här högtid.Tankarna går även till nära och kära som inte längre finns bland oss men man önskat annat.....men livet vill inte alltid som man vill.

Av Dagny Fjällström - 17 november 2013 19:53

Undra vart tiden tar vägen....sekund, minut, timme läggs till dagar, veckor och månader så man hinner knappt med. Drygt halva november har gått och det är mycket man skulle vilja hinna med, men ibland måste man prioritera när man arbetar hela dagarna och man är trött om kvällarna när man kommer hem och helgerna bara rusar iväg.

Tänker på människor man möter i olika sammanhang och det finns alltid någon mening med alla möten....man har alltid något att lära av alla på något vis och de lär sig något av en. 

Jag trivs med livet och har mycket att vara tacksam över fast en del saker hade man velat annorlunda.

Bilden jag lägger in tog jag igårkväll på väg hem till en väninna för att hälsa på henne en stund.

Av Dagny Fjällström - 2 november 2013 13:35

 

Idag har vi all helgonadagen och jag tänder ett ljus och låter tankarna gå till nära och kära. Tänker även på dem som inte finns idag bland oss och låter tankarna vandra och minnas många fina minnen av dem.

Av Dagny Fjällström - 20 oktober 2013 20:07

 

Helgen går mot sitt slut....dagarna går väldigt fort så man undrar vart tiden tar vägen. 

I onsdags var jag på kurs i målningen på Bodens konstförening och det var faktiskt intressant att få lära sig mer........ska försöka att gå de onsdagar som är kvar nu denna höst.

Ska se även vad jag ska börja att handarbeta med men jag tror jag ska börja att sticka på nya sockar alltid roligt att ha något för händer när man sitter vid t ex tv:n.

Idag har jag varit ute och gått, det var soligt och fint ute men blåste småkallt så bilden jag lägger in är från dagens promenad.

 

Av Dagny Fjällström - 13 oktober 2013 09:39

  

Söndag och oktober månad....ett tag sedan jag bloggade men det har varit ganska mycket på sista tiden och lusten har väl inte riktigt funnits heller men ska komma igen med att ta både bilder och att blogga.

Jag är på arbetet på dagarna under veckan och när man kommer hem så är det dags för middagen och det nödvändigaste som man måste göra. Kvällarna går så fort också för att inte tala om helgerna men  jag trivs på arbetet. Är förkyld och har varit det nu sedan förra helgen och jag undrar när den tänker ge med sig, den är ganska jobbig.

Igår när jag var och gjorde en del ärenden ute så var det riktigt skönt men idag  blåser det kalla vindar.

Bilden jag lägger in är ett tag sedan jag tog....var nog förra året och den är tagen vid Norrigården i Boden.

Av Dagny Fjällström - 18 september 2013 19:50

        

September månad och det är ett tag sedan jag skrev något men tanken har funnits där att blogga men tiden har som inte räckt till......men jag har fotobloggat en del, så den som känner för det så titta gärna in  på min fotoblogg: dagnysfoto.bloggplatsen.se

Hösten är här och sommaren går alldeles för fort men det har varit en del fina höstdagar. Konstföreningen har startat igen efter sommaruppehållet så jag har varit dit en gång i höst och kommer att gå fler gånger. 

Har umgåtts en del med mina vänner och har även fått nya vänner så det känns bra.

Jag har inte varit på dans något sedan i slutet på juli men har varit förbi Björknäsparken och lyssnat på orkestrarna för jag gillar denna musik men nu är det bara dans denna månad ut där. Men Björknäsparken öppnar igen till våren/sommaren så då kommer jag att gå dit och dansa. 

Lusten har funnits att vara i stugan i höst men av olika anledningar har jag inte kunnat vara där men den finns i mina tankar och att kunna ströva omkring där.

Jag har några smultronställen och bilden som jag lägger in är ena av ställena som jag tycker om att vara på och den är tagen i Lombergsfallet.....så denna bild får avsluta mitt blogginlägg för denna gång.

 

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se