dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 31 augusti 2013 20:29

 

Nu skriver vi sista Augusti och det är inte många timmar kvar på denna månad. Känns i  luften att hösten är och man kan se på vissa ställen att löven har börjat att gulna. 

Sitter och ser på TV:n "En helkväll med Jill Johmson" och hon är bra. Jag gillar att lyssna på musik och det finns många fina artister.

Har lärt känna nya människor och har många fina vänner både nya och gamla.....vissa har försvunnit men de som finns kvar vet jag inte försvinner och jag är tacksam över att de är kvar och att de står vid ens sida. Så har jag även barnen som tänker på en.

Igårkväll var jag och hälsade på en nyfunnen vän och timmarna bara flög iväg, det var trevligt hos henne.

Konstföreningen som jag är med i börjar snart med sina aktiviteter så då blir det att gå på det i höst och naturligtvis blir det annnat också som jag kommer att hålla på med. Bowla ska jag prova på har jag tänkt det verkar vara något för mig.

Precis som på bilden jag lägger in av trappan så går jag framåt, är nyfiken, gillar utmaningar och är inte rädd av mig om vad som ska komma och prova på något nytt.. 

 

 

 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 27 augusti 2013 20:50

 

Är nu inne på min andra jobbarvecka efter semestern, det känns ok men hade gärna haft min ledighet nu för det är riktigt fint väder....man kan inte tro att vi går mot hösten. I helgen var det skördemarknad, bilutställning och cruising här i Boden....så jag var och tittade på det.

Gå gärna i n på min fotoblogg och se blogginläggen om bilutställningen (ett inlägg) och cruisingen ((tre inlägg) på min fotoblogg: dagnysfoto/bilutställningen, dagnysfoto/cruising del 1,

dagnysfoto/cruising del 2 och dagnysfoto/cruising del 3.

Fredagkväll var jag och lyssnade en stund utanför Björknäsparken på orkestern Jive som spelade.... jag gillar att lyssna på dansbandsmusik. 

Det var även pubkväll på Ruter Retrocafé på lördagkvällen men det var jag inte på....efter cruisingen gick jag en liten promenad köpte även mjukglass och så hem och tittade på tv:n.

Jag ska avrunda detta blogginlägg med att berätta att bilden som jag lägger in tog jag i helgen på bilutställningen.

 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 17 augusti 2013 23:09

 

Se fotobloggens länk angående Musikens Makt i Luleå fredagkväll den 16 augusti 2013:

dagnysfoto.bloggplatsen.se/2013/08/17/10108398-musikensmakt/


Av Dagny Fjällström - 15 augusti 2013 22:45

   

Bilden tagen i måndags i Gällivare när jag var dit.

 

Semestern börjar att gå mot slutet, sista semesterdagen imorgon och min fundering är vart tog dessa tre veckor vägen. I veckan har jag hälsat på sonen i bl a Gällivare och det var trevligt att umgås med honom den tid jag var där, det är inte ofta vi ses.

 

Cafe Tingshuset Boden. Bilden tagen i tisdagskväll.

 

Har även umgåtts med Eva denna vecka och vi var och åt glass på Cafe Tingshuset här i Boden en kväll då det var fint och ljuvligt väder.

 

Bodens kyrka...den är verkligen fin. Bilden tagen i tisdagskväll.

 

Även med min dotter och andra vänner har jag umgåtts, hemma har jag också varit och gjort det jag känt för.

Min sista semesterdag som är imorgon så ska jag äta lunch med min dotter och på kvällen umgås med några tjejkompisar.

Jag ser med glädje vad som komma ska....jag har fina barn och många goda vänner så jag behöver inte vara ensam om jag inte vill fast ibland är det skönt att vara själv och bara vara och göra det man känner för.

 

 

Av Dagny Fjällström - 7 augusti 2013 20:53

 

Min andra semestervecka och jag har varit i stugan några dagar. Kom hem till Boden igår på eftermiddan / kvällssidan. Njöt gjorde jag verkligen när jag var där av lugnet och tystnaden. Det enda man hörde emellanåt var vattnets kluckande mot stranden. Gick runt där som jag brukar i omgivningarna samtidigt som vemodet infann  sig en stund för minnerna kom när barnen var små och vi var där samt de dåvarande stugägarna som jag hade till grannar. Tiderna förändras och det är inte så mycket att göra åt det för sånt är livet. Jag tar tillvara på dessa stunder när jag är där för det är ena av mina smultronställen. Har verkligen förmånen att kunna tillbringa endel av min tid där och har sjön (sjöarna), skogen och all tänkbar natur alldeles inpå mig. Ibland behöver man detta i vår stressiga värld för att kunna slappna av och komma till ro.

Bilden jag lägger in tog jag nu när jag var där.

Av Dagny Fjällström - 3 augusti 2013 18:27

     

I en människas liv är det okrivna blad från dag till dag och mellan varven börjar man på nya kapitel. Ibland går kapitlen in i varandra....något följer med av det gamla till det nya kapitlet som t ex arbeten. I natt vände jag blad och började på ett nytt kapitel. Visst finns vemodet men sånt är livet. Ibland går det inte att göra något annat än att följa den väg som kommer, finns kanske ingen valmöjlighet fast man gör val många gånger dagligen. Jag känner glädje och tillförsikt inför vad som ska komma där framme och vad jag kommer att möta men jag är inte rädd utan jag är nyfiken på vad det kan vara. Kommer att ta till vara vad det än är och går in i det med alla sinnen öppna. 

Av Dagny Fjällström - 31 juli 2013 17:42

 

Semester och har min första vecka nu,är ledig två veckor till....hade en vecka tidigare i sommras men sparade dessa tre till denna tid. Ska även till stugan några dagar under under min ledighet.

Denna sommar är jag pigg mot för förra sommaren och det känns skönt att det är så. Man gör sina val och jag har bestämt mig för att mitt eksem ska vara bra denna sommar ingenting ska få att jag får det besvärligt igen med det.....men jag vet att det kan komma sämre perioder men det får jag ta då....även de andra sjukdomarna är i trim än så länge och det är jag glad för.

Det är mycket jag funderar på men får ta det som det kommer och se med glädje på resten av sommaren och hösten som kommer. Jag sänder varma tankar till de som står mig nära av både nära och kära samt till många goda vänner. Ta vara på den tid ni läsare /vänner osv får tillsammans med de som står er nära....en dag kommer då det kanske inte går.

Bilden jag lägger in är tagen av mig förra sommaren här i Boden.

Av Dagny Fjällström - 27 juli 2013 20:47

        

Dagarna går så fort så man undrar många gånger vart dom tar vägen men det visar väl att man trivs med livet och inte har tråkigt. Man har inte roligare än vad man gör det. Jag trivs i Boden och har fått många nya intressen sedan jag flyttade hit, även många vänner har jag både nya och gamla. Till hösten ska jag prova på lite andra saker också som jag tror jag kommer att gilla men får se vart det leder....provar man inte så vet man inte heller, men nämner inget nu ännu om vad jag funderar göra. Igår bjöd min dotter mig på lunch på Ming (Kina mat), det var verkligen gott och jag uppskattade det verkligen. På kvällen gick jag och lyssnade på Martinez orkester utanför Björknäsparken, de spelar verkligen bra. Finns alltid någon man kan surra med där både okända och de man känner när de kommer ut och svalkar sig eller om det är någon fler som också bara lyssnar på musiken......det blir otroligt varmt inne i danslokalen brukar själv vara på dansen mellan varven. I sommar har jag varit där och dansat mer än vad jag var förra sommaren. Nu på måndag som kommer börjar jag min semester.....härligt. Bilden jag lägger in är tagen förra sommaren här i denna stad och jag trivs att vara vid vatten både när det är vindstilla och när man kan höra "kluckande" när det blåser mot stranden....och man kan se hur vågorna far när det stormar / blåser.

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se