dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 23 juli 2013 19:42

    

Idag har det verkligen varit en fin sommardag och kvällen är lika solig och fin. Hoppas bara det fina vädret håller i sig för min semester börjar till veckan. I lördagskväll hade jag inte tänkt gå på dansen på Björknäsparken....Lasse Stefanz orkester spelade men som en väninna sa vi lever bara en gång och det har hon så sant i så jag följde med även den kvällen. Söndan gick jag en sväng ut på dagen med en annan väninna men var inte länge ute för jag var trött och kände mig inte bra....men nu är jag piggare. Jag behöver inte vara ensamen om jag inte vill har alltid någon att umgås med men ibland är det skönt att vara själv. Det jag kan sakna ibland är en annan vuxen att dela mina tankar med, äta t ex middag med eller bara somna eller vakna med eller som nu en fin sommarkväll att göra något tillsammans eller bara vara.....men det kanske kommer någon gång vem vet. Jag får se tiden an och ta tillvara de glädjeämnen som finns samt umgås med mina barn och goda vänner. Bilden på prästkragen jag lägger in har jag tagit förra sommaren.

 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 20 juli 2013 10:05

 

Lördagförmiddag och jag sitter och slötittar på tv:n medans jag gör detta blogginlägg. Det är mycket i Boden nu bl a O ringen, Boden Alive, dans på Björknäsparken och mycket annat. Igårkväll var jag på dansen, det var bra musik Flamingokvintetten spelade och många glada människor.

Denna sommar ska jag ta tillvara och göra många roliga saker. Förra sommaren så hade jag sjukhusbesök, inläggningar och behandlingar av mina sjukdomar så det var kämpigt då. Denna sommar är jag mycket bättre och jag hoppas det ska hålla i sig. 

Tankarna går och jag funderar på vad som väntar där framme....jag har många fina vänner och fina barn som är mån om mig och det är jag glad för. Val gör man varje dag och hur man än väljer så har allt nog en mening. Men jag hoppas hitta mycket spännande där framme fast jag vet att det är både glädje och ledsamheter man möter. Vad det än blir så kommer jag att gå det till mötes och göra det bästa av det.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 12 juli 2013 08:18

     

Bilden: Jag en dag på arbetet taget i sommar ((2013).

 

Det var ett tag sedan jag bloggade så det är nog dags att göra ett inlägg nu. Sommaren är i full gång och det är skönt med sommar för man slipper klä på sig en massa när man ska ut. Nationaldagen och Midsommar har varit och jag umgicks med goda vänner då och även med min dotter. På Björknäsparken har jag också varit några gånger även där med goda vänner och jag tycker om att gå dit för det är bra orkestrar och man träffar många glada människor. Har haft en veckas semester och då var jag bland annat en dag till Jokkmokk. Har tre veckors semester ännu som jag kommer att ta ut i slutet på månaden och in i augusti och då ska jag bl a till stugan åtminstone en vecka sedan får jag se vad det blir. Eva har jag umgåtts med ganska mycket några dagar antingen har vi setts eller pratat på telefon.  Igårkväll var jag ut på en promenad med Inger det var ett tag sedan vi sågs så det var verkligen roligt att ses igen. Jag har många goda vänner alltid har jag någon att umgås med och det är jag glad för, ensam behöver jag inte vara om jag inte väljer det själv att vara det en kväll eller dag. Ibland behöver man vara ensam och bara vara eller göra något för sig själv. Nu ska jag se vad denna dag har att erbjuda ska bl a till sjukgymnasten.

 

Av Dagny Fjällström - 2 juni 2013 20:53

 

Nu skriver vi 2:a juni och det är ett tag sen jag bloggade här på skrivarbloggen så det är dags att skriva nu, Tiden har bara runnit iväg så man vet inte vart den tagit vägen men jag har haft endel att göra. Har varit på Björknäsparken två gånger sedan de öppnade i början av maj, senast i fredagskväll och det var verkligen en härlig kväll och jag trivdes. Har varit på konstföreningen de sista gångerna innan sommaruppehållet och näst sista gången var vi ut till en av de andra deltagarna och satt ute och målade vid en sjö samt att hon bjöd på fika hemma hos sig. Det var verkligen trevligt. Ska njuta av denna sommar och ta tillvara på glädjeämnena som kommer i min väg. Bilden jag lägger in har jag tagit förra året.

Av Dagny Fjällström - 16 maj 2013 18:06

     

Veckorna går så fort och nu  har jag inte skrivit på drygt ca 1 1/2 vecka så jag ska försöka att få ihop ett blogginlägg om än så det blir ett kort sådant. Det har väl inte varit så mycket .

Jag träffade en väninna Anne-maria som bor i Umeå förra torsdagen (9/5) som var på besök i Boden några dagar. Det var roligt att träffa henne för det var några år sedan vi sågs men brukar prata på telefonen mellan varven. Anne-maria är det som är på bilden som jag lägger in och den tog jag på henne när vi sågs hemma hos mig.

Igårkväll var jag på Bodens konstförening som jag är med i och dit var det ett tag sedan jag var och jag tänkte att jag måste försöka att gå de gånger som är kvar innan sommaruppehållet. Gick om Inger när jag skulle dit för även hon är med där och skulle dit, det var roligt att få en pratstund med henne för det var ett tag sedan.

Vädret har varit fint idag fast det har blåst men det var riktigt skönt ute.

 

Av Dagny Fjällström - 5 maj 2013 13:56

 

Söndag eftermiddag och dagarna och veckorna går så fort så man hinner knappt med. I veckan har det varit läkarbesök både på på vårdcentralen här i Boden samt ögon mottagningen på Sunderby sjukhus.....det gick bra med besöken. På fredagkväll öppnades Björknäsparken här i Boden och Fernandoz orkester spelade men jag gick inte in på dansen, var där utanför en stund med Eva och Erika och lyssnade på musiken. Jag skulle upp tidigt på lördagmorgonen för jag var till Malmberget på Norrbottens läns 4:h länsstämma så man ville vara pigg. Var borta hela dagen igår  men det gick bra på stämman. Bilden jag lägger in är tagen igår av mig genom bilrutan mellan Gällivare och Malmberget, det är Malmberget som syns.

Av Dagny Fjällström - 26 april 2013 23:34

 

Timmen är sen och jag sitter och lyssnar på Spotify men tänkte att jag ska göra ett blogginlägg innan jag släcker ner. Jag gillar att lyssna på musik och endel musik blir man glad av men vissa låtar kan man känna vemod. Det har varit en hel del sen jag skrev sist...har börjat att arbeta den 8 april och jag trivs med arbetet och arbetskompisarna, vi är ett glatt gäng. Den 13 april var jag och lyssnade på Arja Saijonmaa när hon var här i Boden, hon är verkligen bra och jag kommer att lyssna på henne vid fler tillfällen i verkligheten om möjligheten finns. Josefin, dottern har fyllt 18 år i söndags (21/4) vart har åren tagit vägen. Det var nyss hon var liten men åren de går.....tänker på att mina barns pappa skulle ha fått leva ännu och sett henne bli vuxen men så ville inte livet det ville något annat....hennes bror är sju år äldre. De är måna om varandra fast åldersskillnaden är så pass stor. Jag har klarat att bli ensamen med dem......har inte haft något att välja på, har fått accepterat det fast jag hade velat annorlunda. Det har varit en hel del sedan jag skrev sist men nöjer mig med det som jag skrivit nu för jag vill behålla endel för mig själv men tankarna finns inom mig. 

Av Dagny Fjällström - 1 april 2013 19:15

 

Sista söndagen på denna påskhelg och min andra påsk i Boden. Vädret har varit fint men någon dag var det även blåst men det var ändå skönt ute. Påskafton var jag på Vernissage i Konsthallen i Enter Galleria där Bodens konstförening har sin vårsalong nu...många fina tavlor men jag ställde inte ut någon. Träffade även en vän några timmar och det var ett trevligt samtal. Har varit ute på promenader varje dag och det är skönt att röra på sig. Påskarna har jag annars brukat göra annat och inte suttit i en stad eller där jag bott utan varit i bl a stugan som vi har utanför Jokkmokk eller i en annan by som vi också brukar tillbringa våran fritid i. Har brukat pimpla, grilla och varit ute helt enkelt. Denna påsk har ändå varit bra på sitt sätt fast jag har saknat friheten att vara ute på sjöarna och i skog och mark. Imorgon tar vardagen vid och det känns skönt på något sätt. Bilden jag lägger in tog jag sista veckan i mars.

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se