dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 16 december 2012 12:10

  

Den sista tiden har jag inte haft direkt tid eller lust med bloggandet och att ta bilder så jag tar en paus från bloggandet resten av året. Har mycket annat i tankarna för tillfället och så har jag taxi utbildningen som tar en del av min tid. Jag återkommer 2013 med bloggandet och önskar er alla ett gott slut på detta år samt en God Jul och Gott Nytt År.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 15 december 2012 20:31

 

Snart är detta år till ända och man får sammanfatta det i olika händelser som man varit med om och  upplevt. Detta år har gått otroligt fort.  Det blir min andra jul och nyår i Boden min nuvarande hemstad som jag trivs väldigt bra i. Julkänslan har inte infunnit sig ännu trots att jag har varit på julmarknaden som är i helgen i kyrkstugorna. Men den kanske infinner sig nu sista veckan innan jul. Julen blir jag hemma och nyår vet jag inte ännu vad jag gör om jag blir hemma eller om jag gör något annat. Året har varit innehållsrikt av både det ena och det andra. Jag har ännu mycket att upptäcka i denna stad och jag har vänner som jag kan umgås och uppleva en hel del med.  Bilden jag lägger in är från förra årets julmarknad 2011. 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 14 december 2012 10:52

     

Ensam

Vandrar vägen fram 

Vad finns där framme

Vad har livet i beredskap 

Något hoppas jag möta där framme bakom vägkrönet

Ensamheten kan var skön men svår emellanåt


Av Dagny Fjällström - 4 december 2012 15:01

Tomhet

Något fattas

Du gick

Vart tog du vägen

Vemodet, saknaden och smärtan finns

Känner mig ensam och förtvivlad

Varför denna tomhet


Skrivet av Dagny den 26/10 2012

Av Dagny Fjällström - 3 december 2012 16:45

     

Ny månad och den sista på detta år. Jag ser med spänning fram emot denna sista månad och det nya året som kommer vad det har i beredskap åt mig. Året som har gått hitills har haft en del i beredskap åt mig i glädje. Klart allt har inte varit glädje men jag ser inte bakåt utan framåt istället. I helgen var jag på julskyltningen och det finns en hel del här i Boden att se och det finns många mysiga affärer som t ex "Gilla" och där kan jag gå  hur länge som helst att titta. Idag har jag pluggat och hoppas att jag blir klar denna månad och jag ser fram emot med glädje när jag är klar med utbildningen. Det är inte lätt att plugga i våran ålder men jag ger mig inte för jag vill ha något att göra.

Bilden jag lägger in är tagen förra året i december på julmarknaden i kyrkstugorna.

Av Dagny Fjällström - 29 november 2012 16:58

 

Som jag har bloggat i förra inlägget......vart tar dagarna vägen, redan torsdag. Nåja tur dom går fort det vore värre om det gick sakta.

Denna vecka har jag varit två dagar till Luelå, i tisdags och idag och skrivit prov för taxilegitimationen. Det är mycket man ska kunna om lagar, säkerhet osv....men det går.....men det ska bli skönt när det är över om man nu klarar allt....kartan och körningen är kvar samt ett till prov.

Imorgon måste jag en sväng till AF och jag hoppas min handläggare är på plats annars får hon  höra av sig till mig på måndag.

Annars så ska jag i helgen adventsstäda och plocka fram ljusstakarna osv. Har inte hunnit med det i veckan men har sett att flera redan har tagit fram det. Det är mycket man skulle vilja hinna med men tiden vill inte räcka till alla gånger. 

Jag njuter av livet och vad det har att erbjuda mig och jag har många fina vänner. Klart livet är en berg och dalbana men det är det för alla och vad trist om allt vara likadant vareviga dag.

Jag trött så det blir nog en tidig kväll gissar.

 

 

 

Av Dagny Fjällström - 25 november 2012 17:41

 

Söndagkväll igen och vart tar dagarna vägen....hinner knappt med och snart har vi december. Tänk det är precis en månad fram till juldagen.....undrar om man varit snäll få se om tomten kommer på julafton eller om han hoppar över en.....vi får väl se. Tycker året har gått så fort och det kommer nya dagar, nytt år och en ny framtid. Vad härligt! Jag ser framemot allt som kommer i min väg och nyfiken är jag på vad som finns där framme för mig.   

Helgen har varit bra. På fredag eftermiddan strosade jag och Eva runt i affärer och shoppade. Jag köpte mig en ny jacka i dun, verkligen härlig på H M....den bara hängde där när jag kom in och jag gick och tittade och tänkte den ska jag ha...så in i provhytten och den satt perket...så  blev det även ett linne....efter vi shoppat klart så in på COOP med det vi handlat in i ett skåp så vidare ner mot järnvägen och förbi den till en Thai  resturang där vi åt.....o så god mat....o även trevlig personal....dit ska man fler gånger. 

Då igår lördag var vi även ut och strosade runt i affärer men det blev inte så mycket handlande igår förutom på Dollar där det blev lite smågrejs som man behövde...på  kvällen var jag hem till Eva och vi kollade på tv:n...gick hem vid 22.00 tiden sen så slocknade jag vid 23-tiden var totalt slut och trött.

Men då idag har jag pluggat hela dagen och väntar nu på att Eva ska komma förbi en sväng.

Klart jag läste på fredag också innan jag gick ut och igår läste jag en stund men var så trött så till slut la jag undan och slog av datorn och tänkte nä nu går jag på stan istället med Eva som vi hade kommit överens kvällen innan att vi skulle göra sen jag läst....men jag kände att jag orkade inte mer...men idag gick det mycket bättre.

Har även träffat och pratat med Inger en sväng och även med andra vänner som har hört av sig via telefon.

Ska avrunda detta inlägg med att berätta om bilden jag lägger in. Den är tagen i april detta år på ena av mina och Ingers promenader och det är Inger som är med på bilden.

Av Dagny Fjällström - 22 november 2012 12:11

Idag är det verkligen en grå, trist och mörk dag ute och inne är det också mörkt....man känner sig trött denna årstid. 

Igår träffades vi i taxigruppen (utan ledare) och tittade på kartan och lite annat tillsammans. Det är bra att träffas ibland för att kunna utbyta tankar och om det är något man funderar över.  Vi ska till Transportstyrelsen i Luleå nästa vecka. Jag skulle egentligen övningsköra i Luleå nästa vecka men jag har ombokat den tiden för annars måste jag dit 3 dagar och jag tycker det räcker att jag åker dit 2 dagar. Jag har körkort och kan köra men jag har nästan aldrig kört i Luleå så jag bad att få någon lektion där eftersom det är i Luleå vi ska köra upp för taxilegitimationen. Det är roligt men jobbigt samtidigt men jag kommer att klara det och jag har dom som stöttar och hejar på mig. 

Nu ska jag fortsätta pluggandet efter min lilla paus och jag ser framemot tills jag är klar.

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se