dagnysdagar

Senaste inläggen

Av Dagny Fjällström - 21 februari 2016 11:06

 

Då har vi söndag igen och helgen lider mot sitt slut men det är bara förmiddag än så man har ännu dagen på sig. Vädret är trist, snö och blåst fast det gör inget, klart det är roligare om det är fint väder. Saknar våren och sommaren så det får gärna komma snart men så fort går det naturligtvis inte.....

 

Skönt att man trivs med livet och har sina intressen som ger en mycket.....samt sina vänner. Struntar i allt negativt för det påverkar en och det tänker jag inte godkänna när det kommer i min väg för varför ska man det....man lever bara en gång och jag tänker må bra. Satsar på det som gör att jag mår bra och resten struntar jag i som jag skrev.

 

Bilden på Mooses är från Luleå som jag tog för en tid sedan när jag var dit. Ska till Luleå på tisdag på Landstingshuset på bl a föreläsningar och dela ut information. Det ser jag verkligen fram emot en hel dag där. 

 

 

 

 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 16 februari 2016 22:07

 

Är trött och ska snart sova.....har varit trött så gott som hela dagen men det ger sig. Har kommit igång med mina promenader igen och det känns skönt för jag behöver dom, måste även börja med träningsprogrammet igen för artrosen som jag har. Har varit slö med det nu ett tag men nu måste jag kämpa på för det är för min egen skull.

 

Ska på konstföreningen imorgon kväll.....är ett tag sedan jag var på den men man hinner inte alltid hur man än skulle vilja.

 

Bilden jag lägger in på hyreshusen i gult är det område som jag bor på och trivs väldigt bra där. Ligger centralt nära till allt och även till strövområden som promenadvägarna vid vattnet, hembyggdsområdet, kyrkstugorna osv.....Har snart bott i denna lägenhet i 1 1/2 år och tänker inte byta för varför ska jag det när jag trivs här i detta bostadsområde.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 11 februari 2016 15:45

 

Hemkommen för en stund sedan, sitter  i soffan och låter tankarna fladdra förbi på lite av varje och ibland på ingenting. Även tankarna går mellan varven hur människan är skapt / funtade men det man inte förstår får man lämna och jag lägger locket på. Jag vet hur jag vill ha det och jag skulle inte orka och vill inte heller vända kappan efter vinden.

 

Det lider mot slutet av veckan....från imorgon ska jag vara kattvakt och en vecka framåt och det blir bra för då blir det att jag tar mina promenader som jag ska....har varit slö den sista tiden med det så det ska bli skönt att komma igång igen och då får jag inte lägga av för jag behöver röra påmig bl a för artrosen. Kameran ska också med ut och jag tycker om att vara ute med den i släptåg.

 

Katter och djur överhuvudtaget mår man bra av för de är tillgivna...alltid glada. Djur är människans bästa vän........klart jag har mina vänner som jag träffar mellan varven och har det trevligt med.

 

Bilden jag lägger in är tagen i april 2015 genom flygplanfönstret då jag var iväg.....även flygplan far förbi precis som vad tankarna gör.

Av Dagny Fjällström - 30 januari 2016 20:36

 

Sitter och väntar på att kl ska bli 21.00 för då börjar ett tv-program som jag vill se.

Det har varit plus grader ute idag men jag har hållit mig inne för jag har inte varit så pigg men det ger sig väl. Har rustat lite grann och så är sonen och hälsar på i helgen.

 

Har haft ganska mycket sista tiden att göra och har det än så jag känner mig trött men det är roligt samtidigt. Känner att jag mår inte bra av att stressa som man gör många gånger. Har startat upp en förening så jag är mitt uppe i det nu och så har man annat så klart också. Försöker att få en dag i veckan då jag bara är och gör vad jag känner för och då är jag själv....känner att jag måste få ha det andningshållet och bara kunna andas. Trivs och är trygg i / med mig själv och tycker det är skönt att vara själv, man gör precis som och vad man vill. Klart jag umgås med vänner mellan varven och barnen är hit....har även mina aktiviteter som t ex konstföreningen.

 

Nu börjar jag att längta upp till stugan så jag hoppas kunna vara där till sommaren för att ladda batterierna och ordna där en del. Bilden jag lägger in är från där vi har stugan.

Av Dagny Fjällström - 14 januari 2016 11:00

Sitter och låter bara tankarna gå, känner mig trött och frysen men så känner man vissa dagar. Har haft mycket denna vecka men kommer att ha det hela månaden fullt upp, men det känns bara bra när man har det men ser ändå till att jag hinner andas och ha en dag för mig själv.

 

Har varit på Bodens konstförening igårkväll, vårterminen startades upp och det kändes roligt att börja igen. Kommer att sätta ut lite grann längre fram vad jag gjort för någonting. 

 

Snart har halva januari gått, dagarna går framåt och tur är väl det.

 

Idag hade jag velat närvara på en begravning av en vän som jag lärde känna inom föreningslivet 2015 men tyvärr kunde jag inte åka på den. Sänder varma tankar till dig men hade önskat allt annorlunda att du hade fått finnas bland oss längre. Sov i ro vännen.

 

Bilden jag lägger in av Bodens kyrka är tagen för något år sedan.

 

 

Av Dagny Fjällström - 6 januari 2016 21:31

 

Storhelgerna börjar att vara över för denna gång och vardagen tar vid. Trettondagen och termometern visar på -29.9 nu ikväll. Varit kallt hela dagen. Men på andra håll i norrbotten har de kallare ända upp till - 40 grader.

 

Har varit inne hela dagen idag och bara varit man  behöver det ibland för det är skönt att kunna koppla av till både kropp och själ.

 

Jag ser fram emot detta år med nya friska tag och utmaningar.....är inte rädd för vad som kommer är nyfiken av mig.

 

 

Av Dagny Fjällström - 2 januari 2016 20:48

Fundersam

Varför tog du kontakt efter alla dessa år

Runnit mycket vatten under broarna denna tid

Blev glad men är fundersam

Måste fråga varför när rätt tid kommer

Talas vid ibland

Hoppas kontakten inte bryts denna gång

Du har även en plats långt inom mig med minnen


Skrivet av Dagny den 2 januari 2016


Av Dagny Fjällström - 31 december 2015 12:57

 

Årets sista dag och Sylvester har namnsdag så grattis till alla dem. Nu är det inte många timmar kvar på detta år. Som i ett tidigare inlägg så har det varit både glädje och ledsamheter under det gågna året men jag avslutar detta år med glädje och inleder det nya med det också. Har lärt känna nya människor med olika livsöden och erfarenheter, det är jag glad för då ser man och hör att man inte är ensammen om vissa saker. Alla har någonting som man inte vill prata om och alla sjukdomar syns inte heller så man ska aldrig utttala sig om någon eller något som man inte vet om. Det är upp till var och en om man vill berätta eller inte för det är något som måste växa fram inom en. Sen kan man nog inte prata med alla utan man har förtroende för någon som man kan berätta och tala med. Man känner på sig och ser vem man kan lita på. Ser fram emot 2016 och kommer att ta tillvara alla möjligheter och utmaningar som kommer i min väg.  Med detta önskar jag alla ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt år.

Presentation

Mina bilder och dikter

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse. Dikterna som jag skrivit får inte helller kopieras och användas utan min tillåtelse

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Mina bloggar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Jag finns på Facebook

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysdagar med Blogkeen
Följ dagnysdagar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se